Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna do chleba

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

natka pietruszki 1-2 łyżeczki
majonez 1 łyżka
ogórek kiszony 1-2 sztuki
łosoś wędzony
jajko ugotowane na twardo 3-4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna do chleba

Jajka ugotować na twardo następnie wyjąć żółtka dokładnie rozgnieść je widelcem wraz z majonezem. Dodać drobno posiekane białka, ogórka kiszonego oraz kawałek łososia (ilość wg uznania) całość dokładnie ze sobą połączyć, dodać posiekaną natkę pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 21.01.2014 16:41
pyszna .
IlonaAlbertos 21.03.2012 12:01
Na kanapki super. :)
Olaa 13.11.2011 19:34
lubię
Agnik 12.04.2011 20:02
dobry pomysł
Kopiko1983 12.03.2011 20:17
Brzmi smakowicie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak