Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna kanapka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb pełnoziarnisty 2 kromki
masło
sól
strak czerwonej papryki 1/2
czarne oliwki 5
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna kanapka z tuńczykiem

Chlebek smarujemy masłem. Jajka po obraniu ze skorupek, kroimy w plasterki i kładziemy na chlebie. Tuńczyka należy rozdrobnić widelcem i ułożyć między plasterkami jajka, solimy. Paprykę kroimy w paseczki i układamy na chlebie. Oliwki po wypestkowaniu, kroimy na paski i układamy na wierzchu kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 20.09.2011 19:00
ciekawa kanapka
Zoso 15.02.2011 21:24
fajna kanapka
Katarzyna/kate1980 15.02.2011 13:56
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak