Sposób przygotowania

Cebule obrać i pokroić w drobne półkrążki. Paprykę umyć i pokroić w krótkie paski. Cukinię ( jeśli jest mała ) to pokroić w talarki, a później każdy z nich jeszcze na pół. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki lu zeszatkować.
Wszystkie te warzywa należy podsmażyć na rozgrzanym oleju i dusić jakieś 20 minut. Na koniec trzeba dolać fasolkę czerwoną wraz z zalewą z puszki, koncentrat pomidorowy, rozgnieciony czosnek i przyprawy. Całość zagotować. Podawać z pieczywem lub ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Dla mnie bomba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny gulasz :-)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !