Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w serowej skorupce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z pangi
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: panga w serowej skorupce

filet pokroić na mniejsze kawałki,obtoczyć w jajku wymieszanym z odrobiną soli,na talerz wszypać mąkę bułkę tartą i ser drobno starty lub zmielony w równych proporcjach,opanierować rybę,smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 31.12.2012 00:10
lubię
Margo1 31.12.2012 00:10
lubię
Rybciia 04.04.2012 19:41
pyszna
Krystyna32 29.03.2012 09:38
extra
Wojt@s
Wojt@s 15.01.2012 13:51
extra
AGNIESZKA144 27.11.2011 14:13
ciekawa rybka z serkiem
Tika4444 31.08.2011 08:29
alez musi być pyszna
Hanna8 11.08.2011 19:51
ekstra pomysl, nie wpadłabym na to żeby ser potrzeć i dodać do panierki:) zawsze kładłam na panierkę pod koniec smażenia:)
matii6 23.07.2011 16:57
takiej wersji nie robiłam,,ciekawa
berys18 13.06.2011 13:46
apetycznie wygląda
Kuchareczekjeden 28.04.2011 09:20
super
AgaS10 30.03.2011 06:49
świetna rybka:)
eduszo
eduszo 03.03.2011 12:06
Super,taka rybke lubie.
pawel6 15.02.2011 14:34
super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak