Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w kostke, marchewke w talarki, fasolce obrywamy koncówki i kroimy na połowe lub 3 czesci jesli jest bardzo długa. Warzywa wkladamy do wody, solimy i gotujemy. Jak warzywa robią się miekkie to doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem. Gorącą zupe wlewamy na talerz i dekorujemy natka pietruszki. zrobienie zupy to 30-40 minut

Komentarze

  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Takie zupki lubię:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam gotowane warzywka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    zupka pewnie pyszna ale ja nie lubię gotowanych warzyw , ale plusik za zupkę dam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !