Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kaszy gryczanej i sera do nalesnikow

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
śmietana 2 lyzki
jajko 1 szt
sól do smaku
Chili pieprz cayenne mielone Prymat do smaku
twaróg 20 (zmielony)
kasza gryczana 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kaszy gryczanej i sera do nalesnikow

kasze ugotowac na sypko, wymieszac kasze z serem i siekana cebulka, do masy dodac surowe jajko, sol i pieprz, wymieszac, jesli masa jest za sucha dodac smietane, powierzchnie nalesnika posmarowac farszem zwinac w rulony, przed podaniem podsmazyc

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 19.10.2012 14:17
polecam - naprawde pyszne danie wychodzi
Krystyna32 29.07.2012 08:38
super
dorotka0000025 31.12.2011 18:32
tak do pierogow rowniez sie nadaje
motomaniak 16.07.2011 10:13
fajny
anemon 23.04.2011 21:40
Bardzo lubię taki farsz, doskonale sprawdzi się również w pierogach.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak