Sposób przygotowania

sliwki podzielic na drobne kawalki, zagotowac z woda i arakiem i cukrem, mieszajac zagescic, budyn rozprowadzic w niewielkiej ilosci wody i dodac do sliwek, twarog wymieszac z cukrem i cukrem waniliowym, oraz smietana, przyprawic so smaku, mase sliwkowa i twarog ulozyc warstwami w wysokich kielichach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam do wyprobowania ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !