Sposób przygotowania

Jabłka uprażyć w rondlu i ostudzić, przetrzeć przez sito. Śmietanę ubić z cukrem i cynamonem. Połączyć składniki i w maszynce wyrabiamy lody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    o takich nie słyszałam jeszcze:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    bardzo lubię domowe jabłkowe lody - robię w różnych wersjach, letniej i zimowej :) robię niemal tak samo, chociaż proporcje mam nieco inne i jabłka dodaję pieczone :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !