Sposób przygotowania

Do rondla wlać wodę dodać angielskie ziele, pieprz, liście laurowe, majeranek, sol i czosnek, zagotować. Do wrzącej marynaty włożyć opłukany boczek. Gotować na wolnym ogniu do miękkości. Następnie wyjąć z wody i ostudzić. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny jest taki boczuś:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny boczuś.
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    pyszny pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealny boczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !