Sposób przygotowania

Musztardę mieszamy z octem oraz olejem. Dodajemy paprykę słodką oraz ostrą i drobno posiekany czosnek. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i zalewamy mięso. W taki sposób marynuję mięso np. do bogracza.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię podobne marynaty, Twoją też koniecznie wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja też wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    hmm ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !