Sposób przygotowania

Na mocno rozgrzaną patelnię wrzucamy marynowane części kurczaka (skrzydełka lub udka) wraz z marynatą (przepis „Marynata pikantna do drobiu”). Gdy się zarumieni, zmniejszamy ogień i przykrywamy. Dorzucamy pokrojone w plasterki marchewki i smażymy ok. 20 minut, aż kurczak i marchewki będą miękkie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    fajny kurczak :)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    z chęcią bym posmakowała takiego kurczaczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !