Sposób przygotowania

Selery ugotować,obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Jabłka obrać i zetrzeć podobnie.Połączyć i skropić sokiem z cytryny.Ananasa pokroić w drobną kostkę.Por pokroić w krążki,posolić i odcisnąć nadmiar soku.Płatki migdałowe uprażyć na patelni.Wszystkie składniki połączyć i wymieszać.Dodać śmietanę,ponownie wymieszać i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wygląda ładnie ale nie dla mnie nie lubię selera
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię sałatki z udziałem selera.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !