Sposób przygotowania

Do alkoholu dolewamy kajmaku i odstawiamy w zamnietej karafce na tydzien.Podajemy z mlekiem i z całymi,świeżymi truskawkami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    likier z pewnością pyszniutki, szkoda że nie mogę spróbować bo mam antybiotyk, ale kiedyś na pewno zrobię taki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    też taki robię,tylko bez truskawek
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszny ten likier:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    lubię taki likier
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    likiery to mój ulubiony trunek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    hm hm hm, smaczne to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    tylko zdjęcia nie mogę się doczekać,zawsze znika:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !