Sposób przygotowania

Mięso pokroić i przyprawić.Podsmażyć na oleju razem z pieczarkami i cebulą. Wlać rosół rozprowadzony w 300ml
wrzątku, dusić 5 minut. Śmietanę połączyć z mąką, rozmieszać i dodać do potrawy. Zagotować. Doprawić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    no, no - mo0że być fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny przepis,na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !