Sposób przygotowania

Szynke i jajka ugotowane na twardo pokroić na bardzo drobne kawałki. Dodać surowe jajka oraz 1 łyżkę bułki tartej. Wszystko razem wymieszać i uformować kulki. Następnie obtoczyć je w pozostałej bułce tartej i obsmażyć. Ziemniaki, marchewke, pietruszke pokroić w kostke i zalać 2 l wody. Wszystko zagotować. Dodać groszek. Barszcz biały przygotować według przepisu na opakowaniu. Dodać do zupy. Gotować jeszzce przez ok. 10 min. Dodać śmietanę oraz przyprawić przyprawą do potraw. Podawać z klopsikami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    lubię takie danie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super tylko może bez groszku:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    przepyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre jedzonko..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny jest ten przepis i na pewno go wkrótce wykorzystam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna wersja znanej zupki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mojego męża :-)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !