Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupkie bułki

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 5 szt
czosnek 5 ząbków
szczypiorek
SER ŻŁÓTY 30 dag
masło 1/2 kostki
ketxchup majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupkie bułki

Ser ścieramy na tarce. Szczypior kroimy. Czosenk przecieskamy przez praskę. NA pół bułki smarujemy masło nakładamy ser posypujmey czosnkiem i szczypiorkiem. Pieczemy w 190 stopniach aż się zrumienią. Polewamy ketchupem i majonezem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 23.02.2012 11:34
też takie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak