Sposób przygotowania

Mięso stłuc jak na kotlety.Posolić, popieprzyć i posypać kucharkiem.Na środku każdego mięsa kłaść małą kosteczkę masła,sera i można dać plasterek szynki.Zawinąć i obtaczać w roztrzepanym jajku i bułce tartej.Piec z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zawasze mam problemy ze zwijaniem kotleta w taki rulonik
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !