Sposób przygotowania

Seler zetrzeć prosto do śmietany, żeby nie sczerniał, jabłka też. Na końcu zetrzeć marchewkę, dodać posiekaną pietruszkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Wszystko to razem wymieszać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    jordi

    taka lubię najbardziej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !