Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekropić na pół i wyjąć żółtka. Żółtka przetrzeć przez sitko. Dodać sardynki, posiekaną na drobno cebule, majonez, musztarde, sól oraz pieprz. Wszystko wymieszać i napełnić masą połówki jaj. Jajka posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a to raczej nie dla mnie:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze nie jadłam a brzmi ciekawie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Ładnie się prezentują i pewnie super smakują;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super, akurat teraz na Wielkanoc
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne to nadzienie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    czemu pisałam,że nie dla mnie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Fajny pomysł,jeszcze nie jadłam ale wypróbuję.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jajeczka wyglądają bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawe
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !