Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z podgrzybkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 8 szt
podgrzybki 25 dag
cebula 2 szt
szczypiorek
masło
sól
pieprz
boczek 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z podgrzybkami

Podgrzybki i cebule pokroić w kostke i udusić na maśle. Jajka dokładnie roztrzepać. Słonine pokroić w drobną kostkę i stopić na patelni. Dodać grzyby oraz wlać jajka. Smażyć aż wszystko zgęstnieje. Podawać z posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 30.01.2014 18:09
Taką jajecznicę mogę jeść codziennie
rzenia15 14.09.2011 20:15
pycha
wolochski 17.06.2011 21:59
super
matii6 10.06.2011 21:40
coś dla mnie na śniadanko
Magdalena1110 19.04.2011 08:16
uwielbiam grzybki
m1monika 13.04.2011 20:52
super!!!
traktorek 22.03.2011 10:19
pyszna
AgaS10 24.02.2011 18:22
uwielbiam grzybki:)
kuklik 24.02.2011 11:16
jajka i grzyby to jest to
alaaa 17.02.2011 11:49
smaczna
Dorota59 15.02.2011 12:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak