Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na pierogi

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 75 dkg
woda 30 dkg
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na pierogi

Przesiać mąkę, zarobić ciasto wlewając po trochu wody. Ciasto silnie wyrobić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MarchiochaKucharzy 04.12.2013 08:11
tylko woda musi być ciepła:)
LoLa 08.04.2013 06:17
też tak robię
KasiaK90 15.10.2011 08:08
super przepis
kiziolek201 29.07.2011 19:50
To zdjęcie ciasta wygląda mi na kruche, a nie na pierogowe.
Neetka90 27.06.2011 11:24
super ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak