Sposób przygotowania

Ziemniaki po obraniu ugotować, przepuścić przez maszynkę, dodać twaróg, zrumienioną na tłuszczu cebulkę, sól, pieprz i dokładnie wyrobić farsz. Z mąki, jaj i wody zagnieść ciasto, rozwałkować, nadziewać farszem i formować pierogi. Gotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepadam za takimi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię takie pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !