Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do nadziania kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
mięso mielone 0,5 kg
cebula 1 szt
jajko 2 szt
sól
pieprz
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do nadziania kurczaka

Pieczarki umyć, osączyć pokroić w grubszą kostkę, przesmażyć na tłuszczu.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na patelni.
Pieczarki wymieszać z cebulą i trochę razem poddusić, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać pieczarki z cebulą, jajka, sól i pieprz, wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak