Sposób przygotowania

Pokroić grzyby w paski. Cebulę poddusić na boczku. Dodać pokrojona w paski paprykę, podlać wodą lub wywarem mięsnym, dusić do miękkości. dodać obrane ze skórki i pokrojone w cząstki pomidory. Doprawić do smaku. Dodać zawiesinę z mąki i śmietany. Posypać zieleniną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    apetycznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !