Sposób przygotowania

na rozgrzanym oleju podsmażyć mięso, dodać posiekaną cebulę i czosnek, smażyć 3-4 minuty, dodać przecier pomidorowy, pomidory z zalewą, oczyszczoną i pokrojoną w kostkę paprykę, tymianek oraz drobno posiekane chili, wszystko razem chwilę smażyć. Ziemniaki obrać, podzielić na ćwiartki i wrzucić do reszty, wlać bulion, gotować na małym ogniu godzinę, przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Lubię taką:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie dania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    az mi slinka pociekla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !