Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka z agrestu

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

agrest 80 dag
śmietana kremówka 1/2 l
woda 1/2 szkl.
cukier 25 dag
cukier puder 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka z agrestu

Agrest ugotować w syropie sporządzonym z wody i cukru. Śmietanę ubić na sztywną masę z dodatkiem cukru pudru i delikatnie wymieszać z przetartym i ochłodzonym agrestem. Wyłożyć porcję do szklanek pucharowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 11.09.2011 10:55
smacznosc
Dorian 11.09.2011 10:55
smacznosc
Dorian 11.09.2011 10:55
smacznosc
MAR3STA 20.08.2011 18:44
pycha!
MAR3STA 20.08.2011 18:44
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak