Sposób przygotowania

Miód powinien być płynny. Jeżeli ma konsystencje stałą to należy go upłynnić wstawiając słoik z miodem do garnka z wodą i stopniowo podgrzewać mieszając aż miód będzie ciekły.
Do płynnego ale zimnego miodu powoli wlewać sok z 1/2 kg cytryn stale mieszać żeby się miód nie zważył.
Do miodu z sokiem cytrynowym wlewamy powoli spirytus stale mieszając Takie żądełko powinno postać kilka tygodni, wówczas jest smaczniejsze.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hehe super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !