Sposób przygotowania

Truskawki umyć, osuszyć i pozbawić szypułek. Śmietanę ubić na sztywno wraz z dodatkiem cukru pudru. Sok malinowy wlać do miseczki i rozrobic go z małą ilością wody- w przygotowanym \"roztworze\" namaczać biszkopty(wystarczy chwilka!), na dno pucharków nałożyć ubitą śmietanę, następnie nasączone biszkopty, pokrojone w zgrabne kawałki truskawki i ponownie bitą śmietanę. Na wierzchu możną pokruszyć połamanymi biszkoptami i udekorować truskawkami i bitą śmietaną. Przed podaniem deser schłodzić!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    śliczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !