Sposób przygotowania

papryki kroimy w paseczki, cebule w drobną kostke. Do garnka wlewamy oleju tyle aby przykrył dno i przesmażamy na nim warzywa, gdy robia się miekkie to dodajemy kiełbase pokrojoną w plasterki. W trakcie duszenia warzywa można dodac troszeczke wody, jesli sie przyalaja. całosc doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Jemy samo lub z chlebem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super pomysł;)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !