Sposób przygotowania

pierś kroimy w kawałki takie jak do gyrosa. Masło topimy dodajemy do niego musztarde oraz zioła i sól wg uznania. Piersi wkładamy do specjalnego rękawa, wlewamy tam nasz roztwór i pieczemy ok 40 minut w temp 180*

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    tak doprawiona pierś drobiowa jest wspaniała;)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super, musi być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawe urozmaicenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    z musztarda rosyjska polecam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !