Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki opiekane na grilu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki drobne 0,5 kg
sól
masło
czosnek ząbki 4
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki opiekane na grilu

ziemniaki gotrujemy w mundurkach na pół miekko w osolonej wodzie, następnie ściągamy im skorke i w całosci ukłąadamy na folie aluminiową, wkładamy łyżke masła wgniatamy czosnke, lekko solimy i pieprzymy i dodajemy ok łyżki posiekanego koperku, szczelnie zamykamy w foli i grilujemy przez 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 10.07.2012 19:56
cos przepysznego
kriso 22.04.2011 06:26
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak