Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną ugotować, dodać kapustę słodką pokrojoną w małą kostkę. Mięso i boczek udusić z cebulą na tłuszczu,gdy miękkie pokroić i dodać do kapusty. Kiełbasę przesmażyć, połączyć. Składniki dodać, przyprawy i zasmażkę.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    kto go lubi ? Ja :) pyszny ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dawno nie robiłam bigosu,narobiłaś mi smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    po prostu,pychaaaaaaaaaaa !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !