Sposób przygotowania

Do zimnego mleka wsypujemy kasze i cukier - ciągle mieszajac gotujemy do momentu gdy kasza bedzie gęsta. Odrazu do gorącej kaszy wsypujemy kakao i dokładnie mieszamy. Formujemy z masy serduszko, a następnie jego brzegi dekorujemy wiórkami. Odstawiamy na 20 minut w chłodne miejsce, po tym czasie stężeje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fantazyjne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    piękne serce
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zabrałaś serce moje.... :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    sama słodycz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm ekstra:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !