Sposób przygotowania

Grzyby w mikserze zamieniamy na proszek i w ogrzanej miseczce zalewamy wrzątkiem. Zostawiamy aby proszek grzybowy napęczniał. Twaróg łączymy ze śmietaną i doprawiamy solą i pieprzem. Szalotkę siekamy bardzo drobno. Łączymy wszystko i odstawiamy na najmniej 30 minut by smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !