Sposób przygotowania

fasolę namoczyć przez noc, ugotować w tej samej wodzie, miękką doprawić solą i odstawić. selery i jabłka umyć, obrać i pokroić w kostkę, dodać posiekane cebule, oprószyć solą, zalać 1 1/2 szklanki wrzątku, ugotować do miękkości, ostudzić i zmiksować. Masę warzywna podgrzać z masłem, koncentratem, posiekanym czosnkiem, przyprawić solą, cukrem i ostrą papryką. Fasolę odcedzić, zalać gorącym sosem i posypać startym żółtym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !