Sposób przygotowania

mięso pokroić, oprószyć solą, wymieszać ze startym imbirem. Na gorącej oliwie przesmażyć mięso, 2-3 minuty, dodać posiekany czosnek, obrane cebulki, obrane i pokrojone w kostkę marchewki i ziemniaki a także oczyszczoną i pokrojoną paprykę. Zamieszać i smażyć wszystko przez 5 minut, zalać bulionem, dusić około 40 minut, aż mięso zmięknie. Na koniec przyprawić natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    alinka45

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !