Sposób przygotowania

Mięso pokroić w cienkie paski. Jabłko i gruszkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę i czosnek posiekać, składniki wymieszać z sosem sojowym i cukrem, połączyć z mięsem i odłożyć na minimum 30 minut. Ryż ugotować według przepisu an opakowaniu, odcedzić. Na rozgrzanym oleju usmażyć mięso, dodać ryż i sezam, smażyć razem przez 5 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !