Sposób przygotowania

Żółtka wybijamy do miski i mieszamy z cukrem na masę. Dodajemy jogurt, śmietanę i kaszę. Banany kroimy w grube plastry i polewamy ajerkoniakiem. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Białka ubijamy na sztywną pianę i razem z bananami dodać do masy. Żaroodporną formę wysmarować tłuszczem, wlać do niej masę i posypać ją płatkami migdałów. Piec 3/4 godziny, a na koniec posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, i z bananami i z ajerkoniakiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !