Sposób przygotowania

Gotowe spody o biszkoptów (3 warstwy) skropić olejkiem rumowym i odstawić. Przygotować krem miksując proszek z 300ml mleka i 100g miękkiego masła. Przełożyć nim spód biszkoptu (zostawić na wierzch trochę kremu), na to druga warstwa ciasta, powidła (nie za dużo), trzeci biszkopt. Górę i boki posmarować kremem. Na środek ułożyć ozdoby z masy marshmallow (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/106516/kwiatki-z-masy-marshmallow-dekorowanie-ciast.html). Przed podaniem udekorować bitą śmietaną dokoła oraz płatkami czekolady, np. w kształcie serduszek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Szybki ten tort:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno był smaczny;)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ślicznie udekorowany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetyczny i na pewno smaczny ten tort
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !