Sposób przygotowania

Schab marynujemy w oliwie z chilli, pikantnej mieszance przypraw, odstawiamy na godzinę. Przygotowujemy puree. W blenderze miksujemy odsączony groszek i szparagi.

Zamarynowane mięso wkadamy do woreczka do pieczenia, pieczemy w temp 180 st ok 30-40 minut.

Gotowy schab kroimy w cienkie plastry, układamy na talerzu, podajemy z puree. Pyszne połączenie!!!
Idealne na przystawkę lub przekąskę na imprezy:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    apetyczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    super!
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie podany! Z chęcią bym spróbowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !