Sposób przygotowania

Czekoladę zetrzeć na tarce i dodać do ubitej śmietany, wymieszać, nakładać do foremek. Wstawić do zamrażarki na 24h. Porcjować w plastry nożem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajny
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super łatwy deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !