Sposób przygotowania

Brokuły i kalafior oczyścić, dokładnie wymyć i ugotować. Przestudzić i podzielić na małe różyczki. Fasolę ugotować, wystudzić i pokroić w ósemki. Koperek drobno posiekać. Kukurydzę odcedzić. Wymieszać składniki i zalać jogurtem połączonym z keczupem i majonezem. Doprawić do smaku. Przełożyć do salaterki, wierzch przyozdobić

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    zdrowa i pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !