Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka kolorowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata zielona strzępiasta 1/2 główki
sałata czerwona strzępiasta 1/2 główki
marynowane grzybki 1 słoik
kukurydza(kolby) 1 słoik
płatki migdałowe 5 dag
orzechy włoskie 5 dag
sos sałtkowy
oliwki 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka kolorowa

Sałatę umyć, rozdrobnić. Oliwki i grzyby pokroić. Kolby kukurydzy przekroić na 3 części. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać sos sałatkowy przygotowany wg przepisu. Ponownie wymieszać. Uprażonymi na patelni migdałami i orzechami posypać wierzch sałatki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 15.10.2010 14:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak