Sposób przygotowania

Z lenistwa kupiłam gotowe spody biszkoptowe ciemne (3 warstwy). Kremy przygotować każdy miksując z 300ml mleka i 100g masła miękkiego. Biszkopty skropić sokiem z cytryny i kolejne smarować ciemnym kremem, następnie drugi biszkopt,jasny krem, trzeci biszkopt. Górę tortu posmarować ciemnym czekoladowym zaś boki oraz szprycą \"kupki\" jasnym kremem. Udekorować konfiturami, posypką czekoladową oraz na każdej górce kremu waniliowego ułożyć ziarenka kawy z czekolady.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    rzeczywiście takie szybkie cudo może czasem pomóc wyjść z opresji :) wygląda przepysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    zadziwiające i smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !