Sposób przygotowania

Makaron kokardki ugotować ok 5 minut w osolonej wodzie na półtwardo, następnie odsączyć i zahartować w zimnej wodzie. Pomidory i brokuła umyć. Szynkę i pomidora pokroić na duże kwadraty, a brokuła podzielić na małe różyczki. W naczyniu żaroodpornym rozłożyć makaron, na niego ułożyć szynkę, brokuła i pomidory, polać sosem i posypać startym serem. Naczynie żaroodporne przykrywamy i pieczemy ok 30 minut w temperaturze 180 stopni

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    aż chce sie jeść jak są takie kolory na talerzu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !