Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy osiem minut.Studzimy i wydrążamy łyżeczką miąższ.Wątróbkę oraz jajka gotowane kroimy w bardzo drobniutką kostkę.Mieszamy ze szczypiorkiem,napełniamy ziemniaki,posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy ok.10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    z wątróbką jeszcze nie robiłam. Muszę koniecznie spróbować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Ciekawie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    spróbuję :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !