Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki faszerowane

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 60 dag
ser żółty 15 dag
szczypiorek posiekany 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
wątróbka drobiowa 30 (smażona)
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki faszerowane

Ziemniaki obieramy i gotujemy osiem minut.Studzimy i wydrążamy łyżeczką miąższ.Wątróbkę oraz jajka gotowane kroimy w bardzo drobniutką kostkę.Mieszamy ze szczypiorkiem,napełniamy ziemniaki,posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy ok.10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 12.09.2011 22:37
spróbuję :-)
marcia71 16.07.2011 20:20
super
Halusia 14.04.2011 07:18
Ciekawie wyglądają
jasiek 19.01.2011 15:11
fajne
Pajecznik 04.12.2010 20:00
z wątróbką jeszcze nie robiłam. Muszę koniecznie spróbować:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak