Sposób przygotowania

Żołądki umyć i pokroić na paseczki.
Wrzucić do garnka, zalać wodą i gotować na małym ogniu 20 minut.
Dodać sól, liść laurowy, ziele i pokrojone w słomki marchewki, pietruszkę i seler, majeranek, oraz dodać natkę selera, pokrojoną porę i cebulę.
Gotować do miękkości warzyw.
Pod koniec gotowania dodać do smaku pieprz i maggi, ewentualnie dosolić.
Na patelni rozgrzać smalec, dodać mąkę i zrobić zasmażkę.
Gotową zasmażkę dodać do flaczków, dokładnie ja rozprowadzić i zagotować.
Flaczki podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    apetycznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kupiłam dzisiaj żołądki i już wiem co z nich zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    super przepis ,bardzo lubię flaczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajni9e wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !