Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidorowa zupka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kości wołowe 2 sztuka
marchew
pietruszka
przecier pomidorowy
sól
pieprz
Kucharek przyprawa uniwersalna
kostka wołowa 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: pomidorowa zupka

myjemy kosci wkladamy do garnka z zimna woda dodajemy umyte warzywa.gotujemy na wolnym ogniu,dodajemy kostke i przyprawy.Pod koniec gotowania dodajemy przecier pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 04.10.2011 20:04
super
Magdalena1110 14.02.2011 07:40
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak