Sposób przygotowania

Kalafior ugotować, odcedzić i podzielić na różyczki. Ogórki obrać i pokroić na cienkie plastry. Paprykę pokroić w drobne paseczki. Kiełki umyć . Koperek drobno posiekać. Oliwę, koperek i ogórki wymieszać z odrobiną soli i pozostawić na 15 minut, po czym dodać do pozostałych składników. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać obficie koperkiem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam mniam.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie lubię kopru...
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    mam pytanie- czy kiełki rzodkiewki sama chodujesz czy kupujesz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !